Reaksi Shahrukh Khan dan Salman Khan Bertemu Orang Miskin, Sungguh Berbeza! 0 6739

Bintang Bollywood hidup dengan harta berlimpah. Tidak heran jika banyak orang yang ingin tahu sikap mereka jika bertemu dengan pengemis.Seperti dilansir womansera.com (17/08/17.

Aktor terkenal Shahrukh Khan pernah saat turun dari kereta mewahnya tetapi dihadang oleh seorang pengemis yang menghiba padanya.

Bagaimana reaksi bintang Kuch Kuch Hota Hai itu? Sungguh di luar dugaan! SRK langsung meminta stafnya agar memberinya makanan.

SRK juga meletakkan telapak tangannya di kepala pengemis itu tanda meberi berkah orang India. Sementara itu aktor Salman Khan yang dikenal dermawan, pernah suatu malam saat ke luar dari restoran melihat anak jalanan.

Anak itu menjual majalah dan balon. Apa yang kemudian dilakukannya sungguh mengejutkan.Pemain film Bajrangi Bhaijaan ini langsung memeluk anak itu dan juga memberinya uang dalam jumlah yang besar.

Karuan anak penjual majalah itu tersenyum senang mendapat perlakuan dari seorang bintang Bollywood.Ada lagi aktor Zayed Khan yang juga baru pulang dari pesta saudaranya.

Saat di jalanan dia melihat sejumlah anak-anak jalanan. Dia langsung menggendong salah satu yang terkecil dan mengecupnya.

Tidak jelas apakah aktor Main Hoon Na itu memberi sejumlah wang

atau tidak. Yang penting dia sudah bersikap baik kepada orang miskin.

Spread the news
Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang 0 13217

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang

JOHOR BAHRU: Seorang wanita trauma apabila dirogol, diliwat dan dicederakan temannya sendiri disyaki berikutan pertikaian mengenai hutang, Khamis lalu.

Ketua Polis Daerah Johor Bahru Utara, Asisten Komisioner Rupeah Abd Wahid, berkata dalam kejadian kira-kira jam 4 pagi, mangsa dibawa ke rumah rakannya.

“Kejadian ini membabitkan seorang suspek lelaki dan dua suspek wanita yang juga rakan mangsa. – Berita Harian

Spread the news

Lebih 10 rumah dinaiki air 0 12678

Lebih 10 rumah dinaiki air

KUALA TERENGGANU: Fenomena air pasang besar selain hujan berterusan di sekitar daerah ini semalam menyebabkan lebih 10 rumah penduduk di Kampung Losong Haji Mohd, di sini dinaiki air, malam tadi.

Penduduk yang ditemui di kampung berkenaan memaklumkan air mula naik kira-kira jam 9.30 malam.

Tinjauan NSTP mendapati, beberapa rumah yang terletak berhampiran sungai dinaiki air sehingga paras paha. – Berita Harian

Spread the news