Ronaldo watak hero dalam buku komik ‘Striker Force 7’ 0 5866

BINTANG Juventus Cristiano Ronaldo memperkenalkan produk baharunya iaitu buku komik yang meletakkan dirinya sebagai watak utama.

Ronaldo memperkenalkan buku komik bersaama watak kartun animasi dan turut memuat naik  treler ‘Striker Force 7’ di laman Twitter rasminya.

Ia kelihatan menarik untuk ditonton.

“Sama seperti budaya bola sepak di seluruh duinia, saya percaya watak hero dan karektor animasi menarik  boleh melakukan perkara yang sama.

“Sebab itu saya membawa bersama-sama semangat bola sepak dan superhero dalam projek ini untuk dikongsi bersama dengan semua penyokong,” tulis pemain berusia 34 tahun itu.

Spread the news
Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang 0 12979

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang

JOHOR BAHRU: Seorang wanita trauma apabila dirogol, diliwat dan dicederakan temannya sendiri disyaki berikutan pertikaian mengenai hutang, Khamis lalu.

Ketua Polis Daerah Johor Bahru Utara, Asisten Komisioner Rupeah Abd Wahid, berkata dalam kejadian kira-kira jam 4 pagi, mangsa dibawa ke rumah rakannya.

“Kejadian ini membabitkan seorang suspek lelaki dan dua suspek wanita yang juga rakan mangsa. – Berita Harian

Spread the news

Lebih 10 rumah dinaiki air 0 12259

Lebih 10 rumah dinaiki air

KUALA TERENGGANU: Fenomena air pasang besar selain hujan berterusan di sekitar daerah ini semalam menyebabkan lebih 10 rumah penduduk di Kampung Losong Haji Mohd, di sini dinaiki air, malam tadi.

Penduduk yang ditemui di kampung berkenaan memaklumkan air mula naik kira-kira jam 9.30 malam.

Tinjauan NSTP mendapati, beberapa rumah yang terletak berhampiran sungai dinaiki air sehingga paras paha. – Berita Harian

Spread the news