2 cedera lori terbabas berhampiran Jambatan Batu Saratok 0 6898

Saratok: Seorang pemandu lori penghantar barang bersama dengan seorang kelindan cedera setelah terlibat dalam satu kemalangan berhampiran Jambatan Batu, Saratok sekitar jam 5.22 pagi tadi.

Susulan daripada kejadian pihak bomba telah dihubungi untuk kerja-kerja menyelamat dan mengeluarkan mangsa yang tersepit di dalam lori.

Menurut info bomba, hasil pemeriksaan di lokasi kemalangan, seorang pemandu tersepit, manakala kelindan cedera dibahagian muka.

Setakat ini punca kemalangan masih lagi dalam siasatan. Kedua-dua mangsa kini dihantar ke hospital untuk tindakkan selanjutnya.-Kamek Miak Sarawak

Spread the news
Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang 0 13254

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang

JOHOR BAHRU: Seorang wanita trauma apabila dirogol, diliwat dan dicederakan temannya sendiri disyaki berikutan pertikaian mengenai hutang, Khamis lalu.

Ketua Polis Daerah Johor Bahru Utara, Asisten Komisioner Rupeah Abd Wahid, berkata dalam kejadian kira-kira jam 4 pagi, mangsa dibawa ke rumah rakannya.

“Kejadian ini membabitkan seorang suspek lelaki dan dua suspek wanita yang juga rakan mangsa. – Berita Harian

Spread the news

Lebih 10 rumah dinaiki air 0 12720

Lebih 10 rumah dinaiki air

KUALA TERENGGANU: Fenomena air pasang besar selain hujan berterusan di sekitar daerah ini semalam menyebabkan lebih 10 rumah penduduk di Kampung Losong Haji Mohd, di sini dinaiki air, malam tadi.

Penduduk yang ditemui di kampung berkenaan memaklumkan air mula naik kira-kira jam 9.30 malam.

Tinjauan NSTP mendapati, beberapa rumah yang terletak berhampiran sungai dinaiki air sehingga paras paha. – Berita Harian

Spread the news