Beri ‘hint’ kematian, status2 terakhir pramugari pesawat Lion Air-JT-610 sebelum terhempas 0 8407

Ini adalah antara pramugari yang berada dalam pesawat Lions Air JT-160 yang terhempas di dalam laut pgi tadi. Mangsa dikenali sebagai Alfiani Hidayatul Solikah. Apa yang amat menyedihkan sebelum penerbangan pesawat tersebut, mangsa sempat memuat naik posting di Instagram yang berbunyi

Its dark inside, I want to save the light

Posting terakhir Alfiani di Instagram tersebut telah menarik perhatian ramai kerana postingnya yang seakan-akan memberi hint kematian, apabila menulis, “Its dark inside, i want to save that light.”

Rata-rata mereka yang mengunjungi Instagram pramugari itu telah meninggalkan kata-kata takziah dan mendoakan agar mangsa segera ditemui.

Spread the news
Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang 0 13428

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang

JOHOR BAHRU: Seorang wanita trauma apabila dirogol, diliwat dan dicederakan temannya sendiri disyaki berikutan pertikaian mengenai hutang, Khamis lalu.

Ketua Polis Daerah Johor Bahru Utara, Asisten Komisioner Rupeah Abd Wahid, berkata dalam kejadian kira-kira jam 4 pagi, mangsa dibawa ke rumah rakannya.

“Kejadian ini membabitkan seorang suspek lelaki dan dua suspek wanita yang juga rakan mangsa. – Berita Harian

Spread the news

Lebih 10 rumah dinaiki air 0 12899

Lebih 10 rumah dinaiki air

KUALA TERENGGANU: Fenomena air pasang besar selain hujan berterusan di sekitar daerah ini semalam menyebabkan lebih 10 rumah penduduk di Kampung Losong Haji Mohd, di sini dinaiki air, malam tadi.

Penduduk yang ditemui di kampung berkenaan memaklumkan air mula naik kira-kira jam 9.30 malam.

Tinjauan NSTP mendapati, beberapa rumah yang terletak berhampiran sungai dinaiki air sehingga paras paha. – Berita Harian

Spread the news