Lelaki ditangkap selepas menceroboh dan memecah rumah di Pujut 0 5927

Miri: Seorang lelaki ditangkap oleh unit ronda JKP kerana terlibat dalam kejadian pecah rumah di RPR Pujut sekitar jam 3 petang semalam.

Menurut info suspek dikatakan telah memecah sebuah rumah dan berjaya merampas seunit telepon dan bateri kereta. Selepas itu suspek juga sempat memecah satu unit CCTV.

Namun perbuatan suspek disedari penduduk dan unit ronda JKP dan berlaku adegan kejar mengejar. Namun suspek berjaya ditangkap dan diserahkan kepada pihak polis untuk tindakan selanjutnya. – Kamek Miak Sarawak

Spread the news
Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang 0 13361

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang

JOHOR BAHRU: Seorang wanita trauma apabila dirogol, diliwat dan dicederakan temannya sendiri disyaki berikutan pertikaian mengenai hutang, Khamis lalu.

Ketua Polis Daerah Johor Bahru Utara, Asisten Komisioner Rupeah Abd Wahid, berkata dalam kejadian kira-kira jam 4 pagi, mangsa dibawa ke rumah rakannya.

“Kejadian ini membabitkan seorang suspek lelaki dan dua suspek wanita yang juga rakan mangsa. – Berita Harian

Spread the news

Lebih 10 rumah dinaiki air 0 12733

Lebih 10 rumah dinaiki air

KUALA TERENGGANU: Fenomena air pasang besar selain hujan berterusan di sekitar daerah ini semalam menyebabkan lebih 10 rumah penduduk di Kampung Losong Haji Mohd, di sini dinaiki air, malam tadi.

Penduduk yang ditemui di kampung berkenaan memaklumkan air mula naik kira-kira jam 9.30 malam.

Tinjauan NSTP mendapati, beberapa rumah yang terletak berhampiran sungai dinaiki air sehingga paras paha. – Berita Harian

Spread the news