Lelaki warga emas hilang ketika mencari ikan 0 5814

Bintulu: Seorang lelaki warga emas berusia 69 tahun dilaporkan hilang ketika mencari ikan di perairan Bintulu, tidak jauh dari Everley Hotel.

Menurut info awal mangsa yang dikenali sebagai Aziz Jaffar bin Atahar dari Kampung Jepaktelah keluar ke laut menaiki sebuah perahu.

Namun mangsa dilaporkan tidak balik ke rumah oleh keluarganya.oleh kerana bimbang akan keselamatan mangsa, anak mangsa iaitu Noorkamisah bt. Aziz telah membuat laporan polis.

Setakat ini pihak polis dan Pihak Bomba Bintulu telah diarah ke lokasi bagi mengasahkan maklumat dan meninjau di sekitar kawasan. – Kamek Miak Sarawak

Spread the news
Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang 0 13216

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang

JOHOR BAHRU: Seorang wanita trauma apabila dirogol, diliwat dan dicederakan temannya sendiri disyaki berikutan pertikaian mengenai hutang, Khamis lalu.

Ketua Polis Daerah Johor Bahru Utara, Asisten Komisioner Rupeah Abd Wahid, berkata dalam kejadian kira-kira jam 4 pagi, mangsa dibawa ke rumah rakannya.

“Kejadian ini membabitkan seorang suspek lelaki dan dua suspek wanita yang juga rakan mangsa. – Berita Harian

Spread the news

Lebih 10 rumah dinaiki air 0 12677

Lebih 10 rumah dinaiki air

KUALA TERENGGANU: Fenomena air pasang besar selain hujan berterusan di sekitar daerah ini semalam menyebabkan lebih 10 rumah penduduk di Kampung Losong Haji Mohd, di sini dinaiki air, malam tadi.

Penduduk yang ditemui di kampung berkenaan memaklumkan air mula naik kira-kira jam 9.30 malam.

Tinjauan NSTP mendapati, beberapa rumah yang terletak berhampiran sungai dinaiki air sehingga paras paha. – Berita Harian

Spread the news