Nelayan terkejut ikan pari gergasi terperangkap di dalam pukat di perairan Pulau Bruit 0 7185

DARO: Seorang nelayan terkejut apabila seekor ikan pari gergasi terperangkap di dalam pukatnya di perairan Kampung Betanak semalam.

Menurut nelayan tersebut, beliau pada mulanya terkejut selepas melihat satu objek sangat besar berwarna kemerah-merahan di dalam pukat.

Namun setelah diamati objek tersebut sebenarnya seekor ikan pari gergasi. Namun Menurunta beliau mengalami kesukaran untuk mendapatkan ikan pari seberat 200 kilogram itu dan akhirnya dia berjaya juga mendaratkan ikan berkenaan – Kamek Miak Sarawak

Spread the news
Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang 0 13359

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang

JOHOR BAHRU: Seorang wanita trauma apabila dirogol, diliwat dan dicederakan temannya sendiri disyaki berikutan pertikaian mengenai hutang, Khamis lalu.

Ketua Polis Daerah Johor Bahru Utara, Asisten Komisioner Rupeah Abd Wahid, berkata dalam kejadian kira-kira jam 4 pagi, mangsa dibawa ke rumah rakannya.

“Kejadian ini membabitkan seorang suspek lelaki dan dua suspek wanita yang juga rakan mangsa. – Berita Harian

Spread the news

Lebih 10 rumah dinaiki air 0 12732

Lebih 10 rumah dinaiki air

KUALA TERENGGANU: Fenomena air pasang besar selain hujan berterusan di sekitar daerah ini semalam menyebabkan lebih 10 rumah penduduk di Kampung Losong Haji Mohd, di sini dinaiki air, malam tadi.

Penduduk yang ditemui di kampung berkenaan memaklumkan air mula naik kira-kira jam 9.30 malam.

Tinjauan NSTP mendapati, beberapa rumah yang terletak berhampiran sungai dinaiki air sehingga paras paha. – Berita Harian

Spread the news