Operasi mencari dan menyelamat mangsa hilang di Gunung Singai diteruskan, kumpulan mistik turut sertai operasi 0 6611

BAU: Operasi mencari dan menyelamat mangsa hilang di Gunung Singai masuk hari yang ke 5 hari ini. Difahamkan operasi mencari digerakan secara besar-besaran membabitkan beberapa agensi dan khidmat mereka yang pakar dalam hutan.

Selain itu khidmat beberapa kumpulan mistik turut diguna untuk mengesan dalam operasi ini memandangkan terdapat unsur mistik kehilangan pendaki tersebut.

Selain itu beberapa ekor anjing dan drone turut diguna dalam operasi mencari yang penuh mencabar ini. Setakat ini mangsa hilang lebih 100 jam. – Kamek Miak Sarawak

Spread the news
Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang 0 12988

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang

JOHOR BAHRU: Seorang wanita trauma apabila dirogol, diliwat dan dicederakan temannya sendiri disyaki berikutan pertikaian mengenai hutang, Khamis lalu.

Ketua Polis Daerah Johor Bahru Utara, Asisten Komisioner Rupeah Abd Wahid, berkata dalam kejadian kira-kira jam 4 pagi, mangsa dibawa ke rumah rakannya.

“Kejadian ini membabitkan seorang suspek lelaki dan dua suspek wanita yang juga rakan mangsa. – Berita Harian

Spread the news

Lebih 10 rumah dinaiki air 0 12469

Lebih 10 rumah dinaiki air

KUALA TERENGGANU: Fenomena air pasang besar selain hujan berterusan di sekitar daerah ini semalam menyebabkan lebih 10 rumah penduduk di Kampung Losong Haji Mohd, di sini dinaiki air, malam tadi.

Penduduk yang ditemui di kampung berkenaan memaklumkan air mula naik kira-kira jam 9.30 malam.

Tinjauan NSTP mendapati, beberapa rumah yang terletak berhampiran sungai dinaiki air sehingga paras paha. – Berita Harian

Spread the news