Ratu cantik pengsan tatkala diumum pemenang 0 6377

Terlalu gembira dan terlalu gementar mungkin itulah yang menyebabkan ratu cantik dari Paraguay pengsan sebaik diumumkan sebagai pemenang pertandingan Miss Grand International 2018 baru-baru ini.

Dalam majlis pengumuman yang penuh debaran, ratu Paraguay itu, Clara Sosa dikatakan menjawab dirinya terlalu gementar seperti diserang sakit jantung sebelum detik pengumuman kepada pengacara acara itu.

“Saya rasa anda kena panggil doktor kerana saya hampir kena sakit jantung sekarang,” katanya.

Walhal, para penonton di dalam majlis mahupun mereka yang menontonnya secara talian terkejut sebentar melihat wanita muda itu benar-benar rebah di atas pentas sebelum sempat menerima pelukan dari pesaingnya dari India, Meenakshi Chaudhary yang dinobatkan pemenang tempat kedua.

Difahamkan tiada apa-apa yang buruk berlaku, malah Clara bankit semula dalam beberapa minit dan menyambung ‘catwalk’ sebagai Miss Grand International 2018 yang baharu.

Para krew segera mendapatkan Clara untuk memberi bantuan kecemasan dan mujur semuanya kembali normal selepas wanita itu bangun tanpa sebarang kecederaan.

Dalam sesi soal jawal, Clara menjawab akan melawat Presiden Amerika Syarikat, Donald Trump dan memohon supaya beliau menjadi contoh keamanan, kasih sayang dan teleransi dan mengaku akan memperjuangkan anti keganasan dan penamatan peperangan yang berlaku di dunia. – Free Malaysia Today

Spread the news
Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang 0 12963

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang

JOHOR BAHRU: Seorang wanita trauma apabila dirogol, diliwat dan dicederakan temannya sendiri disyaki berikutan pertikaian mengenai hutang, Khamis lalu.

Ketua Polis Daerah Johor Bahru Utara, Asisten Komisioner Rupeah Abd Wahid, berkata dalam kejadian kira-kira jam 4 pagi, mangsa dibawa ke rumah rakannya.

“Kejadian ini membabitkan seorang suspek lelaki dan dua suspek wanita yang juga rakan mangsa. – Berita Harian

Spread the news

Lebih 10 rumah dinaiki air 0 12242

Lebih 10 rumah dinaiki air

KUALA TERENGGANU: Fenomena air pasang besar selain hujan berterusan di sekitar daerah ini semalam menyebabkan lebih 10 rumah penduduk di Kampung Losong Haji Mohd, di sini dinaiki air, malam tadi.

Penduduk yang ditemui di kampung berkenaan memaklumkan air mula naik kira-kira jam 9.30 malam.

Tinjauan NSTP mendapati, beberapa rumah yang terletak berhampiran sungai dinaiki air sehingga paras paha. – Berita Harian

Spread the news