YB Abdullah Saidol sumbang mesin penebas rumput kepada Saberkas Kampung Betanak 0 6053

Menteri Muda di Pejabat Ketua Menteri (Hal Ehwal Korporat) merangkap ADUN N.42 Semop, YB Abdullah Saidol semalam telah menyerahkan sumbangan mesin penebas rumput kepada Saberkas Kampung Betanak.

Majlis penyerahan mesin penebas rumput untuk memudahkan kerja-kerja penyelenggaraan padang bola sepak itu telah diadakan di Padang Bola Sepak, Kampung Betanak di sini.

Semasa lawatan sama, YB Abdullah Saidol turut menyampaikan geran Projek Kecil Luar Bandar (MRP) sebanyak RM3,000 kepada My Team Prihatin Pulau Bruit bagi mereka melakukan pelbagai aktiviti.

YB Abdullah Saidol juga bersetuju untuk membaik pulih pentas atau ‘grandstand’ di padang bola sepak Kampung Betanak bagi memudahkan penduduk setempat melaksanakan program dan aktiviti yang melibatkan pengunaan padang berkenaan.

Spread the news
Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang 0 13257

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang

JOHOR BAHRU: Seorang wanita trauma apabila dirogol, diliwat dan dicederakan temannya sendiri disyaki berikutan pertikaian mengenai hutang, Khamis lalu.

Ketua Polis Daerah Johor Bahru Utara, Asisten Komisioner Rupeah Abd Wahid, berkata dalam kejadian kira-kira jam 4 pagi, mangsa dibawa ke rumah rakannya.

“Kejadian ini membabitkan seorang suspek lelaki dan dua suspek wanita yang juga rakan mangsa. – Berita Harian

Spread the news

Lebih 10 rumah dinaiki air 0 12722

Lebih 10 rumah dinaiki air

KUALA TERENGGANU: Fenomena air pasang besar selain hujan berterusan di sekitar daerah ini semalam menyebabkan lebih 10 rumah penduduk di Kampung Losong Haji Mohd, di sini dinaiki air, malam tadi.

Penduduk yang ditemui di kampung berkenaan memaklumkan air mula naik kira-kira jam 9.30 malam.

Tinjauan NSTP mendapati, beberapa rumah yang terletak berhampiran sungai dinaiki air sehingga paras paha. – Berita Harian

Spread the news