Belum masa gantung raket – Chong Wei 0 5765

KUALA LUMPUR: Bekas pemain nombor satu dunia, Lee Chong Wei menegaskan dia belum bersedia untuk menggantung raket lagi selepas berjuang melawan kanser hidung tahap awal sebelum ini.

Pada sidang media rasmi pertamanya di Akademi Badminton Negara (ABM) Bukit Kiara hari ini, pemain berusia 36 tahun itu berkata dia perlu menilai kembali keadaannya terlebih dahulu sebelum memutuskan masa depannya.

Bagaimanapun, dia belum bercadang untuk bersara ketika ini.

“Saya baru kembali daripada halangan terbesar dalam hidup saya. Semua orang tahu bahawa saya adalah pejuang dan saya pulih dengan baik selepas sesi rawatan di Taiwan.

“Saya sudah mula mengadakan latihan berat dan akan melihat keadaan saya semula sebelum merancang kejohanan pada masa akan datang.

“Mungkin saya kembali bulan depan. Apapun, ketika ini tiada yang lebih penting melainkan kesihatan saya,” kata Chong Wei.-Berita Harian Online

Spread the news
Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang 0 13212

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang

JOHOR BAHRU: Seorang wanita trauma apabila dirogol, diliwat dan dicederakan temannya sendiri disyaki berikutan pertikaian mengenai hutang, Khamis lalu.

Ketua Polis Daerah Johor Bahru Utara, Asisten Komisioner Rupeah Abd Wahid, berkata dalam kejadian kira-kira jam 4 pagi, mangsa dibawa ke rumah rakannya.

“Kejadian ini membabitkan seorang suspek lelaki dan dua suspek wanita yang juga rakan mangsa. – Berita Harian

Spread the news

Lebih 10 rumah dinaiki air 0 12674

Lebih 10 rumah dinaiki air

KUALA TERENGGANU: Fenomena air pasang besar selain hujan berterusan di sekitar daerah ini semalam menyebabkan lebih 10 rumah penduduk di Kampung Losong Haji Mohd, di sini dinaiki air, malam tadi.

Penduduk yang ditemui di kampung berkenaan memaklumkan air mula naik kira-kira jam 9.30 malam.

Tinjauan NSTP mendapati, beberapa rumah yang terletak berhampiran sungai dinaiki air sehingga paras paha. – Berita Harian

Spread the news