Misteri kehilangan Stanley Kho di Gunung Singai terus menjadi tanda tanya, mangsa masih lagi gagal ditemui 0 7317

Bau: Misteri kehilangan seorang pendaki gunung di Gunung Singai yang sudah masuk hari yang ke 4 terus menjadi tanda tanya. Setakat ini mangsa masih lagi gagal ditemui.

Difahamkan operasi mencari dan menyelamat mangsa yang dikenali sebagai Stanley Kho telah di gerakan secara meluas melibatkan beberapa agensi seperti Bomba, JPAM, Rela, PGA dan beberapa agensi yang lain.

Namun ketika ini telah kedengaran khabar angin yang mengaitkan kehilangan mangsa dengan unsur mistik. Menurut sumber Difahamkan Gunung Singai sememangnya “Keras” dan “Berpenunggu”.

Sehingga berita ini ditulis operasi mencari mangsa dihentikan kerana hari sudah gelap dan akan bersambung lagi esok hari. – Kamek Miak Sarawak00

Spread the news
Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang 0 12986

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang

JOHOR BAHRU: Seorang wanita trauma apabila dirogol, diliwat dan dicederakan temannya sendiri disyaki berikutan pertikaian mengenai hutang, Khamis lalu.

Ketua Polis Daerah Johor Bahru Utara, Asisten Komisioner Rupeah Abd Wahid, berkata dalam kejadian kira-kira jam 4 pagi, mangsa dibawa ke rumah rakannya.

“Kejadian ini membabitkan seorang suspek lelaki dan dua suspek wanita yang juga rakan mangsa. – Berita Harian

Spread the news

Lebih 10 rumah dinaiki air 0 12467

Lebih 10 rumah dinaiki air

KUALA TERENGGANU: Fenomena air pasang besar selain hujan berterusan di sekitar daerah ini semalam menyebabkan lebih 10 rumah penduduk di Kampung Losong Haji Mohd, di sini dinaiki air, malam tadi.

Penduduk yang ditemui di kampung berkenaan memaklumkan air mula naik kira-kira jam 9.30 malam.

Tinjauan NSTP mendapati, beberapa rumah yang terletak berhampiran sungai dinaiki air sehingga paras paha. – Berita Harian

Spread the news