Terkini: Murid tahun 1 mati lemas di Baram 0 6466

Baram: Seorang murid tahun 1 berbangsa Penan dilaporkan terjatuh dan lemas di dalam Sungai di SK Long Nanga sekitar jam 7 pagi tadi.

Menurut info awal Murid berkenaan berkelahi dengan abangnya dan melarikan diri ke sungai di belakang asrama putera.

Mangsa dikatakan naik diatas sebuah batu yg besar dan dikatakan tergelincir. Mangsa yang telah jatuh cuba diselamatkan oleh abgnya & 3 org rakan,namun tidak berjaya.

Menurut info lagi 4 orang rakan termasuk abgnya telah berjaya berenang ke tepian sungai & diselamatkan oleh pengawal keselamatan berserta penduduk Kampung menggunakan perahu.

Mayat mangsa telah ditemui sekitar jam 12 tengahari tadi oleh penduduk Kampung dan dilaporkan telah meninggal dunia. – Kamek Miak Sarawak

Spread the news
Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang 0 13251

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang

JOHOR BAHRU: Seorang wanita trauma apabila dirogol, diliwat dan dicederakan temannya sendiri disyaki berikutan pertikaian mengenai hutang, Khamis lalu.

Ketua Polis Daerah Johor Bahru Utara, Asisten Komisioner Rupeah Abd Wahid, berkata dalam kejadian kira-kira jam 4 pagi, mangsa dibawa ke rumah rakannya.

“Kejadian ini membabitkan seorang suspek lelaki dan dua suspek wanita yang juga rakan mangsa. – Berita Harian

Spread the news

Lebih 10 rumah dinaiki air 0 12715

Lebih 10 rumah dinaiki air

KUALA TERENGGANU: Fenomena air pasang besar selain hujan berterusan di sekitar daerah ini semalam menyebabkan lebih 10 rumah penduduk di Kampung Losong Haji Mohd, di sini dinaiki air, malam tadi.

Penduduk yang ditemui di kampung berkenaan memaklumkan air mula naik kira-kira jam 9.30 malam.

Tinjauan NSTP mendapati, beberapa rumah yang terletak berhampiran sungai dinaiki air sehingga paras paha. – Berita Harian

Spread the news