Diikat, dikurung dan dirogol 0 6207

SIBU: Seorang wanita nekad menggunakan kudrat yang ada terjun dari tingkat satu sebuah bangunan di sini selepas dikurung dan dirogol seorang lelaki.

Mangsa bertindak berani sedemikian kerana dipercayai ingin melolos diri, bimbang suspek mengulangi perbuatan terkutuk itu di sebuah bilik sewa di Jalan Tan Sri.

Dalam kejadian sekitar jam 5 pagi itu, mangsa menyewa di tingkat satu keluar dari tandas apabila suspek bertindak menarik mangsa masuk ke dalam bilik sebelum mengikat dan merogolnya.

Ketua Polis Daerah Sibu ACP Stanley Jonathan Ringgit berkata, suspek berusia 22 tahun bagaimanapun berjaya ditangkap selepas cuba melarikan diri pada jam 11 pagi kelmarin. – SarawakVoice

Spread the news
Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang 0 13257

Wanita trauma dirogol, liwat dan dicederakan akibat hutang

JOHOR BAHRU: Seorang wanita trauma apabila dirogol, diliwat dan dicederakan temannya sendiri disyaki berikutan pertikaian mengenai hutang, Khamis lalu.

Ketua Polis Daerah Johor Bahru Utara, Asisten Komisioner Rupeah Abd Wahid, berkata dalam kejadian kira-kira jam 4 pagi, mangsa dibawa ke rumah rakannya.

“Kejadian ini membabitkan seorang suspek lelaki dan dua suspek wanita yang juga rakan mangsa. – Berita Harian

Spread the news

Lebih 10 rumah dinaiki air 0 12722

Lebih 10 rumah dinaiki air

KUALA TERENGGANU: Fenomena air pasang besar selain hujan berterusan di sekitar daerah ini semalam menyebabkan lebih 10 rumah penduduk di Kampung Losong Haji Mohd, di sini dinaiki air, malam tadi.

Penduduk yang ditemui di kampung berkenaan memaklumkan air mula naik kira-kira jam 9.30 malam.

Tinjauan NSTP mendapati, beberapa rumah yang terletak berhampiran sungai dinaiki air sehingga paras paha. – Berita Harian

Spread the news