Kekasih gelap melekat curang lakukan seks 0 6475

KITALE: Tetamu hotel bandar Kitale, Trans-Nzoia County, mendengar jeritan datang dari salah satu bilik.

Ada yang kamudiannya menekan penggera bunyi.

Ketika polis sampai didapati sepasang kekasih gelap “terperangkap” akibat “melekat” semasa melakukan seks dengan kekasih gelapnya di bilik hotel berkenaan.

Doktor terpaksa dipanggil untuk memisahkan kekasih pasangan gelap itu.

Nairobi News melaporkan, asalnya pasangan lelaki, seorang suami sanggup menipu isterinya di bandar Lodwar sehingga dia ditemui “melekat” semasa melakukan zina.

Foto digunakan media tempatan dalam meliput berita ini menunjukkan pasangan itu ditutup dengan selimut ketika mereka masih melekat di dalam sebuah van, selepas dikeluarkan dari hotel berkaitan.

Laporan menyebut isteri meminta dukun atau bomoh “memerangkap” suaminya sehingga ia melekat ketika curang.

Dalam istilah kedoktoran, peristiwa tersebut disebut “penis captivus”.

Menurut laporan media tersebut, ini bukan kes pertama dilaporkan kerana pada November 2016, sepasang kekasih gelap turut “melekat” di Kisii County, selepas suami meminta dukun “mengenakan” isterinya yang curang

Spread the news
Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pelitup muka bukan sisa domestik 0 13391

Pelitup muka bukan sisa domestik

CABARAN pandemik COVID-19 belum tamat. Sehingga kini, lebih 51 juta penduduk dunia dijangkiti virus dengan lebih 1.27 juta kematian.

Bagi membendung penularan, kita sentiasa diingatkan kepentingan mematuhi prosedur operasi standard (SOP). Ini termasuk mengamalkan penjarakan fizikal, kerap membasuh tangan, mengelak tempat sesak dan memakai pelitup muka.

Sememangnya SOP perlu dibudayakan sehingga menjadi kebiasaan baharu. Bagaimanapun, amalan pemakaian pelitup muka menjadi perhatian dan kebimbangan aktivis alam sekitar serta penyelidik.

Sebelum ini, pemakaian pelitup muka terutama daripada jenis surgikal hanya diamalkan petugas kesihatan di hospital dan klinik. Ia SOP biasa bagi mengelak jangkitan dengan pesakit dirawat. – Berita Harian

Spread the news

Besarnya ‘sang bedal’ 😱😱😱 0 8127

Besarnya ‘sang bedal’ 😱😱😱

Limbang: Sepasukan anggota dari Balai Bomba dan Penyelamat (BBP) Limbang memindahkan buaya seberat 800 kilogram sepanjang lima meter yang ditangkap di parit di Taman Perumahan St Edmund Limbang, di sini, semalam, ke kawasan selamat pagi hari ini.

BBP Limbang dalam kenyataannya berkata, sekitar 11 malam, reptilia itu ditemukan tersesat di dalam parit di kawasan perumahan itu menyebabkan kegelisahan penduduk di situ.

Justeru, katanya, sepasukan bomba dikerah ke lokasi membantu bagi menangkap serta mengikat buaya berkenaan di parit berdekatan kawasan perumahan berkenaan.

“Hari ini, bomba dengan bantuan Sarawak Forestry Corporation (SFC) ke lokasi menjalankan khidmat khas pada 8.25 pagi untuk memindahkan buaya itu.

“Pasukan bomba dengan bantuan tujuh anggota SFC mengambil masa hampir satu jam mengangkat buaya tembaga itu ke darat dengan menggunakan forklift,” katanya, hari ini.

Menurut kenyataan itu lagi, buaya diletakkan dalam kenderaan khas kemudiannya diserahkan kepada SFC untuk dihantar ke lokasi penyimpanan SFC di Kubong. – Harian Metro

Spread the news